Szakember Adatbzázis, Szakember Kereső
Szeretne kiemelkedni a tömebgbő? Kattintson ide!

Cikk részletes  
Adatbázisunk ezen lapján megtalálja az adott cikket teljes formájában.

- A cikkek közti gyors kereséshez használja a cikkek főoldalon található keresőt

- Küldjön be Ön is cikket! Bejelentkezés után megteheti a Cikkeim feliratra kattintva!
Ingyenes Regisztráció Friss Hírek

Cikkek - Ajándék, Dekoráció, Virág

Határtalan dekorációs lehetőségek a Voravannal 2010-06-16
Beküldő: La Belle kft. / Ajándék, Dekoráció, Virág témakörben
Kulcsszavak: dekoráció, design, dísz, virág, matrica


Tavasszal nemcsak a természet újul meg: sokan ilyenkor állnak neki otthonunk csinosításának, felújításának. Aki minimális energia befektetéssel szeretne látványos változást elérni, annak kitűnő választás a számos nemzetközi design díjat elnyert Voravan dekorációs termékcsalád, melynek 3 dimenziós elemeivel saját képzeletünk szerint díszíthetjük otthonunk minden szegletét.

 

Személyiségünk valamelyest él otthonunkban is, hiszen a berendezés, a színek tükrözik egyéniségünket. A Voravan termékcsalád különlegessége, hogy az önmagukban is mutatós darabokat egymásba illesztve variációk végtelen sokaságát tudjuk megalkotni. Használhatjuk a falak művészi díszítésétől a tükrök, ablakok dekorálásán keresztül egészen egy fürdőszoba, vagy akár egy teljes nappali átváltoztatásáig – a lehetőségeknek csak képzeletünk szabhat határt.

 

A Voravan kollekció számtalan formát és anyagot kínál, melyek segítségével klasszikus, elegáns, vagy akár antik jellegű dekorációval tudjuk ékesíteni az egyes helyiségeket. Győződjön meg Ön is a Voravan végtelen felhasználási lehetőségeiről a www.voravan.hu honlapon.

 

Kérdéseivel vagy rendelési igényével keresse a La Belle Kft.-t (1095 Budapest,  Soroksári út 60.; Tel.: 06 1 347 0800, www.labelle.hu)