Szakember Adatbzázis, Szakember Kereső
Szeretne kiemelkedni a tömebgbő? Kattintson ide!

Cikk részletes  
Adatbázisunk ezen lapján megtalálja az adott cikket teljes formájában.

- A cikkek közti gyors kereséshez használja a cikkek főoldalon található keresőt

- Küldjön be Ön is cikket! Bejelentkezés után megteheti a Cikkeim feliratra kattintva!
Ingyenes Regisztráció Friss Hírek

Cikkek - Informatika

Számítógép rendszer karbantartás, hogy cége mindíg a toppon legyen! 2011-06-02
Beküldő: Vektor Computer Taksony / Informatika témakörben
Kulcsszavak: rendszergazra, rendszerkarbantartás, karvantartás, átalány díjas, számítógép, hálózat, nyomtató

Tisztelt Hölgyem / Uram!


Manapság a számítástechnika minden cég működésének fontos mozgatórugóját alkotja. A vállalkozás hatékony működése érdekében feltétlenül szükséges az általános karbantartás. Az internetezés, az adatok küldése-fogadása, letöltések, programok telepítése, törlése igénybe veszik számítógépeink alkatrészeit és programrészeit. Igen fontos még a rendszeres, és megbízható módon megoldott adatmentés, hogy a cég életében soha ne kelljen azon aggódni egy esetleges probléma miatt, a fontos adataik vajon megmaradnak-e.

Ezúton szeretném tájékoztatni, hogy cégünk külsős rendszergazdai tevékenységet is végez. Így az Ön cégét is szívesen támogatná az informatikában előforduló kérdésekben, és azok gyakorlati megoldásában. Az ilyen jellegű támogatás legfőbb előnye a költséghatékonyság, mivel egy 10-20 kliens számítógéppel rendelkező cégben, még nem feltétlenül szükséges egy szakembert teljes munkakörben alkalmazni, az előforduló problémák megoldására. A vállalkozás számítástechnikai háttér támogatásának költsége, a rendszeres karbantartással alacsony kiadást jelent.


Példa a karbantartás hozzávetőleges áráról:

5 számítógép + hálózat + nyomtató(k) karbantartási ára: 16.000.-Ft + ÁFA/hó. Ebbe az árba beletartozik a helyszínen eltöltött 3 óra, ami elegendő a karbantartási munkák elvégzésére.


Természetesen a karbantartás árát mindig egy előzetes felmérés után, és a vállalkozás közeljövőre kitűzött céljait figyelembe véve, a cégre szabottan állapítjuk meg. Ezen felül a hamarosan szükségessé váló beruházásokra is felhívjuk a figyelmet, hogy az informatikára ne kelljen időt, se energiát fordítania.
Ha úgy érzi, hogy vállalkozásának szüksége van egy ilyen jellegű támogatásra, akkor elérhetőségeik valamelyikén vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi készséggel állunk rendelkezésére.

 

Tisztelettel: Lővi Viktor

Vektor Computer Taksony