Szakember Adatbzázis, Szakember Kereső
Szeretne kiemelkedni a tömebgbő? Kattintson ide!

Szakember kereső - Adatlap nézet
Ezen az oldalon:
 • Küldhet üzenetet a szakembernek
 • Kapcsolatra jelölheti (munkakapcsolatok,barát,ismerős)
 • Megtekintheti az adabázisunkban tárold cikkeit, állás hirdetéseit, kapcsolatait
 • Beléphet a szakember által indított körökbe
 • Ingyenes Regisztráció Friss Hírek

  Tactic Sport áruház

  (Sport, Szabadidő / Sportközpont, Sportegyesület)

  << Üzenetküldés a cégnek
  << Kapcsolatra jelölöm
  Regisztrált: 2011-09-14 15:01:27

  Elérhetőségek:
  Cégjegyzékszám: 13-09-080289
  Weboldal címe: www.tacticsport.hu
  Cím: 2100 Gödöllő, Ottó Ferenc u 20/A
  Tel.: 0628414528

  (Cég) tevékenységének fő területe:
  Országos
  Kiszállítás Országosan

  Működésének kulcsszavai:
  sportszer nagykereskedelem, mozgásfejlesztés, fitness, gimnasztika, óvodai fektetőágy, csocsóasztal

  Profil:
  Cégünk a Tactic Sport immár 13 éve van jelen a magyar sportszerpiacon. A vállalkozás kezdeti periódusában sportszerek importjával foglalkozott, javarészt a footballhoz kapcsolódó termékek tették ki a választékot. Az évek során dinamikusan fejlődő vállalkozás bővítette termékprofilját. ennek köszönhetően a kezdetben nem túl széles termékkör a jelen állapot szerint meghaladja az 5000 terméket.

  Mint minden folyamathoz, a sport és egészségfejlesztés számos területén való megjelenéshez hosszú évek tapasztalatát kellett megszereznünk. Cégünk kezdetben pusztán viszontforgalmazói hálózatán keresztül hozta forgalomba importált termékeit.

  2002-ben megjelenik kínálatunkban a teremhoki, másnéven floorball, az iskolai sportvonal megerősítését céloztuk meg az új termék bevezetésével.

  A 2003-as évtől közvetlen kapcsolatban állunk közintézményekkel, oktatási intézményekkel, sportklubokkal. Mára széles intézményi kapcsolatrendszerrel rendelkezünk, számos iskola - óvoda szerzi be nálunk folyamatosan a sportfoglalkozásokhoz szükséges sportszereket.

  A 2004-es évtől mozgásfejlesztő eszközök importjával erősítünk, a termékkör meghatározóvá válik kínálatunkban, a mai napig sikeres irányvonalnak tekintjük a fitness kiegészítők, masszázstermékek termékkörét.

  A 2007-es évben elindítottuk Online áruházunkat melyben immár a kiskereskedő és intézményi partnereken kívül magánvásárlók is böngészhetnek, rendelhetnek. Termékeink árát a mai napig a piac legalacsonyabb árszintjén igyekszünk kínálni. Profilunk tovább szélesedett csocsóasztalok, asztalitenisz asztalok disztribúciós tevékenységével. Az idő teltével az intézmények számára összeválogatott termékör jelentősen kibővült a magánvásárlók igényeineit figyelembevéve.

  A 2009-es évtől saját fitness márkával jelentkezünk, a német Hammer Finnlo kondicionáló gépeket és fitness kiegészítőket gyártó brand megjelenik kínálatunkban. Az év újdonságot hoz cégünk életébe, immáron közbeszerzéses pályázatok keretein belül iskola - óvoda eszközbeszerzéses projekteken indulunk el. Az óvodai program fokozatosan bővül, az év közepétől a német Neospiel - játszótéri eszközök képviseletét is ellátjuk a hazai piacon.

  2010-ben meglévőtermékkörünk piacon történő minélerősebb pozicionálása fő célunk. Cégünk kizárólagos beszállítói szerződést köt a Magyar Röplabda Szövetséggel, az általunk forgalmazott Gala márka termékei lesznek a röplabda II osztály hivatalos versenylabdái.

  Az év közepétől tualajdonképpen a sportszerek között leszámítva az extrémsport és ruházati felszereléseket minden terméket forgalmazunk, ami számunkra a legfontosabb minden termékkörben országos szinten kizárólagos disztribúciót végzünk, a márkákat melyek megtisztelnek bizalmukkal brandet építünk országunkban.

  2010-2011 években folyamatosan vezetjük be kínálatunkba a gyermekjátékok termlékkörét, melynek értékesítési láncát hasonló módon igyekszünk felépíteni mint a sportszereknél kialakult kiskereskedelmi - magánvásárlói rendszer.

  Referenciáink között megtekinthetik számos közintézményi projektünket, melyek bizonyítják cégünk jelentős mértékű piaci részesedését. A magánvásárlók felé teljesített kisebb nagyobb referenciák ismertetésére kellő hely hiányában sajnis lehetőség nem adott.

  Cégünk nagy figyelmet szentel a képviselt márkák megfelelő piaci promotálására, számos eseményen, kiállításon vagyunk megtalálhatóak. Számunkra fontos klubok, önkormányzatok promotálását, szponzorálását végezzük.


  Kapcsolatai >>   Körök tagja >>   Álláslehetőségek a cégnél >>   Beküldött cikkek: >>
  Kapcsolatai:


  Tactic Sport áruház 0 darab kapcsolattal rendelkezik.
  Álláslehetőségek a cégnél:

  Tactic Sport áruház még nem adott fel álláshirdetést.

  Körök tagja:


  Tactic Sport áruház 0 körnek a tagja.
  Beküldött cikkek:

  Tactic Sport áruház még nem küldött be cikket.